Du är här: Hem / Pågående ersättning Lyssna

För dig som får ersättning

Här hittar du information som är bra att känna till under tiden du får arbetslöshetsersättning. Till exempel vad du bör tänka på om du får ett deltidsarbete eller heltidsarbete, eller om dina ersättningsdagar börjar ta slut.

Använd Mina sidor

Som inloggad på Mina sidor kan du snabbt få kontakt med din handläggare. Du kan även fylla i och skicka dina kassakort, se ditt ersättningsärende och dina utbetalningsspecifikationer. Där kan du även få meddelanden från oss. Du har alltid tillgång till Mina sidor och loggar in med e-legitimation.

Kassakort

Du söker ersättning genom att skicka in kassakort. Fyll därför i och skicka ditt första kassakort så snart veckorna det gäller har passerat.

Det är viktigt att du inte dröjer med att skicka in dina kassakor utan skicka in de under den tid som du väntar på ditt beslut från oss. Vi behöver ha ditt kassakort inom nio månader, efter det förlorar du rätten till ersättning för den perioden, om det inte finns synnerliga skäl.

Arbetslöshetsersättning

När du söker arbetslöhetsersättning kommer vi att räkna ut en Dagsförtjänstoch en Normalarbetstid. Det är dagsförtjänsten och normalarbetstiden som avgör storleken på din ersättning.

Hjälpte den här sidan dig?Den här sidan hjälpte mig inte Lämna synpunkt